Turistička zajednica grada Zagreba

ADVENT U ZAGREBU 01.12.2018.- 06.01.2019.

www.adventzagreb.com

Uživajte i ove godine na Adventu:

Ledni park, Advent na Zrinjevcu, Advent na Europskom trgu, Božičnoj bajci, Fuliranju, Advent u tunelu,

Advent u Marićevom prolazu, Advent u Klovićevim dvorima, Caffe de Matoš, Advent na Vranicanijevoj poljani,

Advent na Strossu, Adventski vijenčić, žive božićne jaslice, Backo mini express

Running Gate

Za sve kupovine iznad 500,00 kuna koje platiš Mastercard® ili Maestro® karticama dobivaš bon od 100,00 kuna koji možeš iskoristiti prilikom iduće kupovine

Sve detalje o akciji pročitaj na  http://bit.ly/VaucF

Anatomska Centrala

Bliži nam se najljepše doba godine! Mi po staroj, dobroj tradiciji najavljujemo naš osmi Božićni party! Datum je 8.12., a više detalja ćete saznati uskoro!

Fizikalna terapija "Jadranka Brozd"

Primjetili ste da nakon operativnog zahvata stvari nikako da sjednu na svoje mjesto? Funkcije tijela nisu iste i osjećate potrebu za promjenom ili povratkom na staro? Prvi korak je FIZIOTERAPIJSKA PROCJENA OŽILJKA. Saznajte na što i kako on utječe na vaše tijelo.

Turistička zajednica grada Zagreba

Na Danima hrvatskog turizma Grad Zagreb proglašen je šampionom hrvatskog turizma za ovu godinu. Zagreb je i najbolja city break destinacija, hotel godine je hotel Esplanade koji je i najbolji gradski hotel, dok je Westin najbolji kongresni hotel.

Anatomska Centrala

Jedi u razmaku od 45 minuta do 2 sata nakon treninga. Brzi i jednostavni obroci za nakon treninga su npr. tuna i krekeri, rižini krekeri i maslac od kikirikija, proteinske palačinke, proteinski shake i banana ili grčki jogurt. I ne zaboravi na hidrataciju prije i poslije treninga!